Loading

DESPRE

Despre Junior Productions

DESPRE JUNIOR PRODUCTIONS


Junior Productions a luat forma datorita pasiunii si interesului exprimat pentru videografie, unde miscarea si toate micile detalii joaca un rol important in transmiterea unui mesaj prin intermediul imaginilor si a sunetului.
Cu ajutorul experientei dobandite de-a lungul anilor, in anul 2008 am inceput realizarea de productii video ce cuprind o gama larga de domenii precum sporturi si alte activitati. De atunci continuam sa facem ce ne place iar in acelasi timp sa dobandim cat mai multa experienta in acest domeniu si nu in ultimul rand, sa ne perfectionam.
Înţelepciunea ne ajută să rezistăm, pasiunile ne ajută să trăim.

- Nicolas Chamfort

STAFF


Andrei Ceobanu

Videograf/Editor
  • Ce as putea spune despre mine este ca pun multa pasiune in ceea ce fac.
  • Imi place sa lucrez la cel mai mare nivel de detaliu posibil pentru ca in final, totul sa iasa asa cum am planuit, si in primul rand, pe placul dumneavoastra.
  • Pentru mine este foarte important ca imaginea si sunetul sa se imbine armonios pentru a stimula in mod pozitiv perceptia spectatorilor si in unele cazuri de a le starni amintiri placute din viata lor.
  • Fac ceea ce ma pasioneaza, ce imi place, si asta este tot ceea ce conteaza. Interesul meu este sa va indeplinim toate cerintele si la final sa fiti multumiti de munca noastra.